fbpx
Thermalpark Šírava

Na brehoch Zemplínskej šíravy – v katastri obce Kaluža v priebehu dvoch rokov vyrástol nový „Vodný svet“. Thermalpark Šírava bol oficiálne otvorený 15. júna 2014. Spustený bol areál – „Vodný svet“, ktorý pozostáva zo štyroch bazénov – masážneho, vlnového, relaxačného a detského. Všetky bazény sú v kvalitnom nerezovom prevedení.

Vo Vodnom svete sa nachádzajú tri hlavné bazény: vlnový a plavecký bazén, relaxačný bazén a masážny bazén, a pre deti do 5 rokov i detský bazén. Okrem bazénov sú pre návštevníkov pripravené aj ďalšie atrakcie, a to: dlhá šmýkačka, krátka šmýkačka, divoká rieka, hojdací záliv, detské ihrisko.

Wellness je momentálne v príprave. Po dokončení ponúkne: fínsku saunu, bio saunu, infra saunu, parnú saunu, masážne sprchy, ľadopád, ochladzovacie vedro, ochladzovací bazén, suchý a mokrý kneippov kúpeľ, odpočiváreň, viacmiestny whirpool, vodné postele, tepidária a masážne miestnosti, saunové ceremoniály.



V Gombaseku sme otvorili ďalšiu zipline dráhu v kraji

V spolupráci s Košickým samosprávnym krajom (KSK) a OZ Pre rozvoj Gombaseku sme úspešne otvorili ďalšiu Zipline dráhu v našom…

Novinárom z Česka, Poľska a Maďarska sme predstavili top ornitologické lokality na Kraji sveta

Naša organizácia Košice Región Turizmus v spolupráci s SOS BirdLife Slovensko zorganizovala infocestu v rámci cezhraničného projektu…