fbpx
Nová dobrodružno-poznávacia cesta pre rodiny s deťmi po Slovenskom raji a Spiši

Oblastná organizácia cestovného ruchu Slovenský raj & Spiš pripravila novú dobrodružno-poznávaciu cestu pre rodiny s deťmi po Slovenskom raji a Spiši. Cesta spojená s atraktívnou súťažou nesie názov „So Šťastíkom a Šťastenkou v ústrety poznaniu Slovenského raja a Spiša“.

Úlohou súťažiacich bude navštíviť vybrané zaujímavosti na ceste po našom regióne (spolu 13 lokalít označených infopanelmi). Pri každej z nich po zodpovedaní súťažnej otázky získajú samolepku do súťažnej karty a malý darček, či sladkú odmenu. Tí najusilovnejší budú po skončení súťaže zaradení do žrebovania o hodnotné ceny.

Súťaž bude prebiehať od zajtra, 29. 7., do 30. septembra 2017. Finančne bola podporená Nadáciou Volkswagen Slovakia.

V prílohe Vám zasielam tlačovú správu ku poznávacej ceste / súťaži a plagát. Pokiaľ by ste si chceli pozrieť súťažnú brožúrku s informáciami ku každej lokalite a súťažnou kartou, môžete si ju stiahnuť na nižšie uvedenom linku (pre poslanie v prílohe bola príliš veľká):


Košický samosprávny kraj v roku 2024 posilní turistickú infraštruktúru finančnou injekciou vo výške 1,35 milióna eur

Košický samosprávny kraj, prostredníctvom etablovanej grantovej výzvy Terra Incognita, aj v roku 2024 podporí nové zaujímavé…

TLAČOVÁ SPRÁVA: BirdTour: Rozkvet ekoturizmu v srdci Európy, s unikátnym pohľadom na vtáctvo

Spojenie prírody a turizmu s myšlienkou oživiť a zatraktívniť prihraničný región prináša medzinárodný projekt s názvom…

Halov močiar

Prídeme oň? Halov močiar - domov vzácnych a ohrozených druhov.

https://www.youtube.com/watch?v=ge7duJiV5FE "Keď sa povie Halov močiar, predstavím si mokraď plnú života. Priamo na tejto lokalite…