fbpx
DESTINÁCIA KOŠICKÝ KRAJ SA PREDSTAVÍ V NOVOM ROKU S NOVÝM LOGOM A SLOGANOM

Košice, 7.október

Krajská organizácia cestovného ruchu Košický kraj bude propagovať Košický kraj s novým moderným logom.

„Logo vychádza z pestrosti a rozmanitosti Košického kraja. Prekrývaním jednotlivých farebných plôch v logu dochádza k vzniku novej farebnej škály, ktorá má poukázať na pestrosť regiónu, na nové možnos­ti, objavovanie nových miest a oblastí, ktoré Košice región ponúka turistom zo Slovenska alebo okolitých krajín.“ hovorí autor víťazného loga Attila TÖRÖK so spoločnosti CREATURA.

Nové logo a slogan budú použité v nových propagačných materiáloch, na webovej stránke, sociálnych sieťach a vôbec v celej komunikačnej kampani Košického kraja, ktorú povedie Krajská organizácia cestovného ruchu Košický kraj.

„Rok 2014 bude v propagácii Košického kraja ako turistickej destinácie prelomový a verím, že sa nám aj vďaka nemu podarí INŠPIROVAŤ mnohých domácich, ale aj v zahraničných návštevníkov, aby si prišli vychutnať krásy nášho regiónu“ hovorí Natália Bránska, marketingová manažérka KOCR KK.

Autor : KOCR Košický kraj


Košický samosprávny kraj v roku 2024 posilní turistickú infraštruktúru finančnou injekciou vo výške 1,35 milióna eur

Košický samosprávny kraj, prostredníctvom etablovanej grantovej výzvy Terra Incognita, aj v roku 2024 podporí nové zaujímavé…

Projekt REJOICE zmení nevyužitý potenciál rieky Hornád

Nevyužitý potenciál rieky Hornád z hľadiska ekoturizmu sa rozhodli zmeniť partneri projektu REJOICE (RivEr JOurney…

staba

OBNOVA HRADU KRÁSNA HÔRKA A REVITALIZÁCIA BEZPROSTREDNÉHO OKOLIA HRADU 

Obnova hradu Krásna Hôrka, ako aj realizácia mnohých novostavieb v podhradí a okolí hradu sa uskutočňuje podľa projektovej dokumentácie…