fbpx
Vodný vlek WAKE VINNAY osviežil služby na Vinianskom jazere

Pokojná voda Vinianskeho jazera sa 22.6.2024 vďaka projektu podporenému dotačným programom krajskej organizácie cestovného ruchu Košice Región Turizmus premenila na centrum moderných vodných športov. Otvorenie vodného vleku WAKE VINNAY umožnilo nielen nadšencom wakeboardingu a wakeskatingu, ale aj širokej verejnosti vyskúšať si vodné lyžovanie na novom vleku dlhom 190 m.

Spustený vlek Wakemaster 2.0 bude dostupný nielen počas hlavnej letnej turistickej sezóny, ale v prípade priaznivého počasia aj v jarných a jesenných mesiacoch (od mája do septembra).  Doplní tak služby poskytované v lokalite Vinianskeho jazera a prináša do tejto vyhľadávanej rekreačnej lokality využívanej na oddych tiež možnosť aktívneho športového vyžitia a adrenalínových zážitkov v krásnom prostredí dolného Zemplína.

 

Nové projekty v tejto lokalite – ako napríklad Wellness pod hviezdami, kde sa nám podarilo vytvoriť jedinečný priestor vytvárajúci harmóniu medzi prírodou a wellness službami spolu s otvoreným vodným vlekom Wake Vinnay, tak prispieva k zvyšovaniu atraktivity v očiach návštevníkov a k nárastu návštevnosti kraja domácimi aj zahraničnými turistami.


Halov močiar

Prídeme oň? Halov močiar - domov vzácnych a ohrozených druhov.

https://www.youtube.com/watch?v=ge7duJiV5FE "Keď sa povie Halov močiar, predstavím si mokraď plnú života. Priamo na tejto lokalite…

CHL - HC Kosice

Poďakovanie partnerom za podporu v CHL

Účinkovanie HC Košice v Champions Hockey League sa skončilo v základnej časti, ktorá klub preverila nielen po športovej, ale aj po…