fbpx
Turistická karta Slovenský raj & Spiš

Prinášame ďalšie dobré správy pre návštevníkov Slovenského raja a južného Spiša!

Každý, kto sa ubytuje v niektorom z partnerských ubytovacích zariadení v našom regióne aspoň na dve noci, získa od 1. januára 2018 ZDARMA regionálnu turistickú kartu Slovenský raj & Spiš, vďaka ktorej môže čerpať početné atraktívne zľavy na obľúbené turistické služby.

Projekt regionálnej turistickej karty pre rok 2018 pilotne realizuje Oblastná organizácia cestovného ruchu Slovenský raj & Spiš, s finančným prispením Ministerstva dopravy a výstavby SR a krajskej organizácie cestovného ruchu Košice Región Turizmus. Cieľom projektu je motivovať turistov k ubytovaniu sa a stráveniu dovolenku práve v našom regióne. Regionálna karta a systém jej využívania je postavený na filozofii, ktorá úspešne funguje v popredných domácich i zahraničných destináciách.

Regionálnu turistickú kartu Slovenský raj & Spiš návštevník získa priamo na recepcii partnerského ubytovacieho zariadenia pri prihlásení sa na ubytovanie. Jej výhody následne môže využívať po celý čas svojho pobytu v tomto zariadení. Karta je vystavená na meno a je neprenosná. Deti do 6 rokov čerpajú zľavy na kartu rodiča či sprevádzajúcej dospelej osoby, bez potreby vlastnej karty.

Zoznam všetkých partnerských ubytovacích zariadení vydávajúcich turistickú kartu, ako aj zoznam zľavnených služieb, ktoré držiteľ karty môže čerpať sa nachádza na webovej stránke OOCR Slovenský raj & Spiš vraji.sk.



Cestovný ruch v Košickom kraji pokračuje v stabilnom raste. Destinácia Kraj sveta má za sebou úspešné leto a zážitkami nabitý rok 2023

Návrat legendárnej lanovky, moderné umenie na turistických „križovatkách“, obľúbené podujatia, významné infraštruktúrne projekty,…

TLAČOVÁ SPRÁVA: BirdTour: Rozkvet ekoturizmu v srdci Európy, s unikátnym pohľadom na vtáctvo

Spojenie prírody a turizmu s myšlienkou oživiť a zatraktívniť prihraničný región prináša medzinárodný projekt s názvom…

Projekt REJOICE zmení nevyužitý potenciál rieky Hornád

Nevyužitý potenciál rieky Hornád z hľadiska ekoturizmu sa rozhodli zmeniť partneri projektu REJOICE (RivEr JOurney…