fbpx
PRIESKUM: Ako pandémia COVID-19 zasiahla váš biznis?

Globálna pandémia COVID-19 a prijaté opatrenia, ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie ochrany zdravia obyvateľstva, sa v sektore cestovného ruchu postarali o takmer absolútnu paralýzu.

Veľmi dobre vieme, že toto obdobie je pre vás mimoriadne náročné. Radi by sme získali komplexnejší obraz o tom, ako pandémia ovplyvnila podnikateľov a subjekty pôsobiace v cestovnom ruchu v Košickom kraji. Preto vás prosíme o 10 až 15 minút vášho času, ktoré venujete odpovediam na niekoľko otázok v našom online formulári (nutné vyplniť do 30. apríla 2020).


Veríme, že aj vďaka tomuto zberu dát dokážeme identifikovať najpálčivejšie problémy a nájsť spoločné riešenia, ktoré prispejú k opätovnému naštartovaniu cestovného ruchu v našom regióne. Ďakujeme za váš čas!


Predstavenie nového cezhraničného projektu - Attraction

Zádielska tiesňava je jednou z najobľúbenejších a najnavštevovanejších turistických lokalít v Košickom kraji. Pozývame vás na…

staba

OBNOVA HRADU KRÁSNA HÔRKA A REVITALIZÁCIA BEZPROSTREDNÉHO OKOLIA HRADU 

Obnova hradu Krásna Hôrka, ako aj realizácia mnohých novostavieb v podhradí a okolí hradu sa uskutočňuje podľa projektovej dokumentácie…