fbpx
Nová turistická útulňa

V Košickom kraji, priamo v prostredí Volovských vrchov, vznikne v spolupráci s Hikemates, Košice Región Turizmus a Košickým samosprávnym krajom nová turistická útulňa. Lokalita útulne – Kloptáň, sa nachádza priamo na Ceste hrdinov SNP, ktorá je najdlhšie značenou turistickou trasou na Slovensku.

Unikátna architektúra útulne

Útulňa s unikátnou architektúrou, z dielne štúdia GRAU, poskytne turistom komfortné útočisko, priestor na stravovanie a menšiu piecku. Veríme, že útulňa, ktorej kapacita je osem lôžok, bude u turistov aj vďaka svojmu jedinečnému a modernému dizajnu obľúbená a poskytne im všetko, čo na dlhších trasách potrebujú.

Lokalita turistickej útulne

Turistická útulňa sa bude nachádzať 30 kilometrov od Košíc, v katastrálnom území obce Vyšný Medzev. Zvolená lokalita je priamo na červenej turistickej značke, v smere od vrchu Kloptáň a obklopuje ju mladý zmiešaný les.


V Gombaseku sme otvorili ďalšiu zipline dráhu v kraji

V spolupráci s Košickým samosprávnym krajom (KSK) a OZ Pre rozvoj Gombaseku sme úspešne otvorili ďalšiu Zipline dráhu v našom…

TLAČOVÁ SPRÁVA: BirdTour: Rozkvet ekoturizmu v srdci Európy, s unikátnym pohľadom na vtáctvo

Spojenie prírody a turizmu s myšlienkou oživiť a zatraktívniť prihraničný región prináša medzinárodný projekt s názvom…

Otvorenie cezhraničného projektu BirdTour

Pri príležitosti predstavenia nového cezhraničného projektu vo významnej ornitologickej lokalite Senianske rybníky Vás pozývame na jeho…