fbpx
Mediálne výstupy z infocesty – Tureckí zástupcovia médií

V spolupráci s Turkish airlines sme tohto roku zorganizovali dve infocesty určené práve zástupcom tureckých médií. Veríme, že ich mediálne výstupy pomôžu zviditeľniť našu destináciu a zatraktívniť ju aj pre turistov z tejto dnes už ľahko dostupnej krajiny.

Prvými objavovateľmi atraktivít nášho regiónu bol televízny štáb obľúbenej tureckej televízie – Kanál 7, ktorý už precestoval viac ako 40 krajín sveta. Na svojich cestách ich sprevádza vždy aj ich synček Jakubcsan.

– Pozrite si ich prvé video s názvom Dünyayı Geziyorum – Kosice – 27 Ağustos 2017 (publikované 27.8.2017), ktoré v prvý deň odvysielania v tureckej televízii vzhliadlo viac ako milión divákov.

– Dvojica redaktorov publikovala ďalšie video, ktoré bolo v tureckej TV tiež veľmi obľúbené s názvom Dünyayı Geziyorum – Kosice-2 – 3 Eylül 2017 (publikované 3.9.2017)

Druhou skupinou, ktorá sa vybrala po stopách atraktivít v našom regióne boli traja tureckí novinári denníka STAR NEWSPAPER, Food and travel a magazínu Milliyet.

– Prvý výstup s názvom Pastoral senfoni Slovakya v podobe článku publikoval 3.9.2017 novinár Bedir Acar v denníku Star newspaper. Nájdete ho v prílohe.

– Časopis Food and Travel publikoval článok s názvom Şaşırtıcı küçük Avrupalı Kösice, nájdete ho v prílohe.

– Časopis Milliyet publikoval článok s názvom Slovakya’nın yeşil cenneti KÖSİCE, nájdete ho v prílohe.



Poznáme víťazov druhého ročníka inovatívnej súťaže Umenie na mieste X

Druhý ročník inovatívnej súťaže Umenie na mieste X, ktorá prináša landartové umelecké diela do návštevníckych lokalít Košického…

staba

OBNOVA HRADU KRÁSNA HÔRKA A REVITALIZÁCIA BEZPROSTREDNÉHO OKOLIA HRADU 

Obnova hradu Krásna Hôrka, ako aj realizácia mnohých novostavieb v podhradí a okolí hradu sa uskutočňuje podľa projektovej dokumentácie…

Aj remeslo prináša nezabudnuteľný zážitok

Cestovný ruch funguje dobre, ak sa spolieha predovšetkým na to, čo je dostupné lokálne. Turistov zaujíma všetko, čo vychádza z miestnych…