fbpx
Mediálne výstupy – Infocesta pre izraelských novinárov

Izraelskí novinári zavítali počas svojho pobytu na Slovensku aj do Košického regiónu. V priebehu dvoch dní mali novinári síce málo priestoru a času spoznať všetky TOP atraktivity košického regiónu, no to, čo vidieť stihli, ich očarilo. Vyzdvihovali potenciál Košíc, ktoré sú podľa nich ako stvorené pre mladých ľudí. V regióne im imponovala tradičná kuchyňa, jaskyne aj vinohradnícka oblasť TOKAJ. Novinári pricestovali na Slovensko prvý krát, avšak pri opisovaní nášho regiónu nešetrili slovami chvály. Keďže počet izraelských turistov na Slovensku pribúda, dúfame, že reportáže účastníkov nášho presstripu rastúci trend iba podporia.

Pozrite si ich mediálne výstupy :

Izraelský denník Maariv publikoval článok s názvom „Oveľa viac, ako destinácia na koniec týždňa“. Článok nájdete tu a v prílohe.

Carmit Weiss publikovala článok na portáli www.gotravel.co.il. Článok s názvom „Košice – hlavné mesto východného Slovenska a nové mladé mesto kultúry“ nájdete tu.

Najvýznamnejší izraelský denník vydávaný v anglickom jazyku, Jerusalem post, publikoval preklad článku z denníka Marriv s názvom „Oveľa viac, ako destinácia na koniec týždňa“. Článok bol publikovaný v tlačenej podobe (viď.príloha).

Jeden z najväčších izraelských denníkov Israel Hayom (Izrael dnes), ktorý vychádza v hebrejčine, uverejnil dňa 24.11.2017 v tlačovom i internetovom vydaní rozsiahly článok o Slovensku pod názvom „Slovensko sa šplhá na vrchol“ . Autorkou článku je účastníčka októbrovej infocesty Shirli Chachkes. Článok nájdete tu.

Journalist Association of Jerusalem – Internetové vydanie Asociácie novinárov Jeruzalema zverejnilo článok pod názvom „Slovensko – koláč plný atrakcií a prírodných bohatstiev“. Článok nájdete tu.

Cestovná agentúra Ofakim – internetová stránka – Tematicky sa internetová stránka cestovnej agentúry Ofakim venuje Slovensku ako celku a parciálne Bratislave, Košiciam, Vysokým Tatrám a severu Slovenska.

Magazín Le isha publikoval článok, ktorého autorkou je novinárka Liora Shuster. Článok nájdete v prílohe.



Otvorenie cezhraničného projektu BirdTour

Pri príležitosti predstavenia nového cezhraničného projektu vo významnej ornitologickej lokalite Senianske rybníky Vás pozývame na jeho…

staba

OBNOVA HRADU KRÁSNA HÔRKA A REVITALIZÁCIA BEZPROSTREDNÉHO OKOLIA HRADU 

Obnova hradu Krásna Hôrka, ako aj realizácia mnohých novostavieb v podhradí a okolí hradu sa uskutočňuje podľa projektovej dokumentácie…

Aj remeslo prináša nezabudnuteľný zážitok

Cestovný ruch funguje dobre, ak sa spolieha predovšetkým na to, čo je dostupné lokálne. Turistov zaujíma všetko, čo vychádza z miestnych…