fbpx
Letný dopravný sprievodca na výlety a turistiku na Spiši

Aj tento rok bude na Spiši a v Slovenskom raji k dispozícii služba letného autobusu, ktorý začína premávať už 1. 7. 2016.

Iniciátorom služby letného autobusu je Oblastná organizácia cestovného ruchu Slovenský raj & Spiš (OOCR), ktorá vznikla k 1. 3. 2016 zlúčením OOCR SPIŠ a OOCR Slovenský raj. Letný bus prevádzkuje spoločnosť eurobus, a. s., Košice, dopravný závod v Spišskej Novej Vsi s finančnou podporou Krajskej organizácie cestovného ruchu Košický kraj (KOCR KK).

Cieľom letného autobusu je aj tento krát posilniť ponuku verejnej osobnej dopravy a dopravných spojení v turisticky významnom regióne Slovenský raj & Spiš na letnú turistickú sezónu dvoch letných mesiacov júl a august.

Cestovný poriadok letného autobusu je zverejnený na autobusových zastávkach, na weboch www.spis-region.sk, www.vraji.sk na web stránkach ubytovateľov a v objektoch ubytovateľov, ako aj v ďalších regionálnych médiách.

Príloha – cestovný poriadok – letné autobusy od 1.7.2016 , cestovný poriadok – letné vlaky od 1.7.2016



TLAČOVÁ SPRÁVA: BirdTour: Rozkvet ekoturizmu v srdci Európy, s unikátnym pohľadom na vtáctvo

Spojenie prírody a turizmu s myšlienkou oživiť a zatraktívniť prihraničný región prináša medzinárodný projekt s názvom…

TLAČOVÁ SPRÁVA: Zádielska tiesňava sa teší z noviniek, ktoré podporia turistickú infraštruktúru celej doliny

Nové informačné centrum pri vstupe do Zádielskej tiesňavy a 3 metre vysoké drevené sochy Haravarkov pri Zádielskej chate sú výsledkami…

Projekt REJOICE zmení nevyužitý potenciál rieky Hornád

Nevyužitý potenciál rieky Hornád z hľadiska ekoturizmu sa rozhodli zmeniť partneri projektu REJOICE (RivEr JOurney…