fbpx
„KOŠICKÝ REGIÓN – VAŠA DOVOLENKOVÁ DESTINÁCIA NA ROK 2015“

Košice, 23. 1. 2014

Košický región dobýva turizmus, z nenápadného regiónu sa stáva inšpiratívna dovolenková destinácia.

Nové atrakcie a karta zliav v Slovenskom raji, jedinečný Thermal park na Zemplínskej šírave, Medzinárodné Motocyklové preteky FIM-ISDE 2015 v Košiciach a okolí a veľa ďalších noviniek predstaví Košický región na medzinárodnom veľtrhu ITF Slovakiatour v termíne 29. 1. – 1. 2. 2015 na výstavisku INCHEBA v Bratislave.

Noviniek na sezónu 2015 bude v našom kraji naozaj veľa. Tím Krajskej organizácie cestovného ruchu Košický kraj (Košice región turizmus) ich spoločne so svojimi členmi OOCR KOŠICE – Turizmus, Zemplínskou OOCR a OOCR Slovenský raj predstaví priamo vo svojej modernej výstavnej expozícii. Verte, že nepôjde len o obrazové pozvánky. Čaká Vás pestrý program. Nebude chýbať ochutnávka piva Mustáž a Kaltenecker, domáce špeciality, súťaže, maskoti, či možnosť vytvorenia vlastnej virtuálnej pohľadnice.

Zástupcovia jednotlivých destinácií Košického regiónu sa zároveň zúčastnia otvorenej diskusie so zástupcami médií, na tému „Košický región – Vaša destinácia na rok 2015“, kde priblížia prítomným pestrú ponuku zameranú na osobité turistické destinácie s jedinečnou atmosférou, hrdé na svoje dedičstvo a tradície.

Výstavnú expozíciu, ako aj samotný program zabezpečuje Krajská organizácia cestovného ruchu Košický kraj (Košice región turizmus) v spolupráci s oblastnými organizáciami cestovného ruchu v kraji.

Autor : KOCR Košický kraj



VÝCHOD – VÁŠ CAMP – medzinárodný veľtrh cestovného ruchu Caravan Bike Travel v Nitre 2024

Nadšenie pre karavaning a kempovanie si v ostatných rokoch nachádza stále viac priaznivcov na Slovensku i vo svete. Jediný veľtrh na…

TLAČOVÁ SPRÁVA: BirdTour: Rozkvet ekoturizmu v srdci Európy, s unikátnym pohľadom na vtáctvo

Spojenie prírody a turizmu s myšlienkou oživiť a zatraktívniť prihraničný región prináša medzinárodný projekt s názvom…

TLAČOVÁ SPRÁVA: Zádielska tiesňava sa teší z noviniek, ktoré podporia turistickú infraštruktúru celej doliny

Nové informačné centrum pri vstupe do Zádielskej tiesňavy a 3 metre vysoké drevené sochy Haravarkov pri Zádielskej chate sú výsledkami…