fbpx
Infodeň v Spišskej Novej Vsi

Košice, 14.4.2014

Dňa 14.4.2014 Krajská organizácia cestovného ruchu Košický kraj zorganizovala stretnutie zástupcov TIC Košického samosprávneho kraja v Spišskej Novej Vsi, ktorého sa zúčastnili zástupcovia 13 infocentier.

Cieľom stretnutia bolo zefektívnenie spolupráce a činnosti informačných centier pôsobiacich v Košickom kraji pred začatím letnej sezóny.

Hlavným bodom stretnutia bolo zhodnotenie súčasného stavu TIC v Košickom samosprávnom kraji a aktualizácia údajov. Ďalšími bodmi bol prehľad návštevnosti regiónu Košice za rok 2013 a sumarizácia prieskumu spokojnosti návštevníkov s letnou turistickou sezónou 2013 v našom kraji. Informovanosť prítomných zvýšila prezentácia kultúrnych podujatí v meste Košice na rok 2014.

Zúčastnení sa dohodli na znení dotazníka na rok 2014, ako aj na pravidelných stretnutiach TIC, a to 2 krát ročne. Stretnutie sa ukončilo návštevou informačného centra v Spišskej Novej Vsi, kde si prítomní veľmi vďačne vymenili skúseností a informácie ohľadne prevádzky a záujmu návštevníkov.


Halov močiar

Prídeme oň? Halov močiar - domov vzácnych a ohrozených druhov.

https://www.youtube.com/watch?v=ge7duJiV5FE "Keď sa povie Halov močiar, predstavím si mokraď plnú života. Priamo na tejto lokalite…

CHL - HC Kosice

Poďakovanie partnerom za podporu v CHL

Účinkovanie HC Košice v Champions Hockey League sa skončilo v základnej časti, ktorá klub preverila nielen po športovej, ale aj po…