fbpx
Poďakovanie partnerom za podporu v CHL

Účinkovanie HC KošiceChampions Hockey League sa skončilo v základnej časti, ktorá klub preverila nielen po športovej, ale aj po organizačnej stránke. 

HC Košice ďakuje všetkým partnerom za podporu a spoluprácu pri zabezpečení fungovania účasti nášho klubu v tejto nadnárodnej súťaži.

 

K propagácii mesta a regiónu prostredníctvom hokeja prispeli aj Košický samosprávny kraj a organizácia Košice Región Turizmus, ktorí sa v spolupráci s ďalšími partnermi postarali o sprievodný zápasový program, odmenili najlepších hráčov zápasu, pozvali na zápas fanúšikov hostí a hráčom súpera nabalili na cestu kus nášho regiónu v podobe rôznych lokálnych produktov.

Veľké športové a kultúrne podujatia sú pre cestový ruch v našom regióne významným hýbateľom záujmu o trávenie voľného času nielen v období samotného podujatia, ale aj neskôr, keď sa k nám jeho spokojní návštevníci vracajú ako turisti. Aj preto bolo pre nás veľkou príležitosťou participovať na účasti HC Košice v turnaji CHL a podporiť nielen samotný tím, ale aj všetkých fanúšikov hokeja doma i v krajinách súperov. Všetkých tu radi privítame aj ako návštevníkov v turistických destináciách Košického kraja. Zároveň verím, že naša spolupráca s klubom bude mať v budúcnosti svoje pokračovanie, a že sa nám spoločne bude ďalej dariť zvyšovať návštevnosť Košíc i celého kraja,“ uviedla riaditeľka Košice Región Turizmus, Lenka Vargová Jurková.

Hokejisti HC Košice sú už dnes významnými ambasádormi Košického kraja v rámci celého Slovenska, no účasťou v úvodnej sérii tohtoročnej Ligy Majstrov posunuli svoj pozitívny vplyv aj za jeho hranice.   Napriek ťažkému vyžrebovaniu nás dobre reprezentovali a šírili povedomie o Košickom kraji v ďalších krajinách Európy. Som rád, že sme na tomto ich úsilí mohli participovať svojou marketingovou podporou. Za výnimočnú propagáciu Košického kraja patrí všetkým hokejistom HC Košice naša vďaka,“ vyjadril svoju radosť predseda Košického samosprávneho kraja, Rastislav Trnka. 

HC Košice: „Účinkovanie v CHL vytvorilo pre klub rozsiahlu agendu, ktorú nebolo jednoduché pokryť po personálnej a finančnej stránke. Vďaka podpore partnerov sme to v rámci možností zvládli a načerpali aj ďalšie skúsenosti do budúcnosti. Ďakujeme všetkým, ktorí priložili ruku k dielu.“


Košický samosprávny kraj v roku 2024 posilní turistickú infraštruktúru finančnou injekciou vo výške 1,35 milióna eur

Košický samosprávny kraj, prostredníctvom etablovanej grantovej výzvy Terra Incognita, aj v roku 2024 podporí nové zaujímavé…

Umenie na mieste X

UMENIE NA MIESTE X

Poznáme mená umelcov, ktorých diela pribudnú na mapu turistických atraktivít Krajská organizácia cestovného ruchu Košice Región…