fbpx
Prebudíme spolu spiace doliny?

Nastal čas prebudiť spiace doliny východného Slovenska – povedali si v Karpatskej nadácii, ktorá má rovno aj plán, ako na to. A keďže my v Košice Región Turizmus máme radi šikovných ľudí, ktorí to s východom Slovenska nevzdávajú, hrdo sa k tejto sympatickej kampani hlásime.

O čo ide?

Aj Karpatská nadácia chce podporiť šikovných ľudí, ktorí dokážu spraviť niečo veľké vo svojej lokalite. Na to však treba peniaze. Práve tie chce nadácia získať prostredníctvom kampane SPIACE DOLINY. A ako najjednoduchšie zobudiť niekoho alebo niečo, čo spí? Budíkom!

https://www.facebook.com/karpatskanadacia/videos/2486774014900999/

Originálne budíky prebudia spiace doliny

Prozaické, zaujímavé a úplne prosté. Karpatská nadácia, v spolupráci s umelcami, vytvorila koncept budíkov so siedmimi vzormi. Každý z nich predstavuje jeden z regiónov východného Slovenska. Budíky potom fyzicky dali dokopy šikovní ľudia v chránenej dielni Barlička. Pýtate sa, ako môžete pomôcť prebudiť spiace doliny? Kliknite si na web kampane a zistite viac aj o tom, kto má „na svedomí“ jednotlivé výtvarné vzory ciferníkov.


Vodný vlek WAKE VINNAY osviežil služby na Vinianskom jazere

Pokojná voda Vinianskeho jazera sa 22.6.2024 vďaka projektu podporenému dotačným programom krajskej organizácie cestovného ruchu Košice…

Na Laborci sme otvorili požičovňu plavidiel a terasu na degustáciu vín

Na rieke Laborec, konkrétne v meste Strážske/ časť Krivošťany, vznikol vďaka dotačnému programu Košického samosprávneho kraja Terra…